Laddboxar

Laddboxar


Funderar du på att skaffa en elbil? Eller har du redan kanske. Grattis!

Då är det kanske en bra ide att även ha en elbilsladdare hemma eller på arbetsplatsen. Det är väldigt viktigt att man inte laddar elbilen i ett vanligt vägguttag då det inte är anpassat för den höga påfrestningen som sker och kan därmed börja brinna. 

Inom laddboxar brukar vi oftast installera Zaptec. Zaptec har en stilren design som passar i de flesta miljöer. Laddboxen monteras på vägg eller stativ. Boxarna är enkla att använda och erbjuder funktioner som gör laddningen enkel och säker. Det finns varianter för att passa alla behov.

Zaptec är fullmatad med den allra senaste tekniken, och alltid uppkopplad med WiFi och 4G LTE-M för att du ska ha tillgång till de senaste funktionerna och uppdateringarna. 4G-uppkoppling ingår i Zaptec Go. Allt du behöver göra är att ladda din bil, och nästa bil och nästa efter den.

Zaptec erbjuder även Eco Mode som du enkelt hittar i appen. När du väljer den här smartladdningen laddas bilen automatiskt under den tid på dygnet när elpriserna är som lägst, oavsett vilket elbolag du har. Eco Mode är integrerat med den nordiska elbörsen Nord Pools spotpriser som förser Zaptec med ny prisinformation varje timme.

Har du som kund önskemål på annan typ av laddbox så tveka inte att höra av dig. Vi har kunskap inom de flesta olika fabrikaten.

Alla boxar vi sätter är förberedda för lastbalansering för att säkerställa att tillgängliga säkringar inte överbelastas. Kontakta oss gärna om du är osäker på vilken produkt som bäst matchar ditt behov eller om du har några frågor.